Novinky - 18.11.2018 12:55

Kapitán Slovana zhodil rukavice, KHL píše o slovanskom boji

Zdroj: huste.tv/Instagram

Bratislavský Slovan má za sebou okrúhlych 30 vystúpení v tomto ročníku KHL a v tom nateraz poslednom zaknihoval svoju dvadsiatu prehru. Postaralo sa o ňu Torpedo Nižnij Novgorod, ktoré malo už pred zápasom o 12 bodov viac a vo východnej konferencii sa pohybovalo na priečkach zaručujúcich účasť v play-off. Výhodu domáceho prostredia využilo naplno, nad Slovanom vyhralo presvedčivo 4:1 a zaujala aj situácia päť minút pred koncom zápasu, kedy kapitán belasých zhodil rukavice.

Obranca Michal Sersen sa dostal v útočnom pásme do konfliktu so slovinským útočníkom Robertom Saboličom, a to vyústilo až do bitky. V stoji si stihli aktéri rozdať len zopár úderov, potom sa Slovinec pokúsil boj strhnúť na zem a Sersen ho priľahol. Obaja dostali päťminútový trest, čo v tom čase prakticky znamenalo do konca zápasu. Bez ich prítomnosti na ľade padli ešte dva góly. Čestný zásah Slovana zaknihoval Gelinas, ale v samom závere bol Torpedu pripísaný technický gól pri úniku na prázdnu bránku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa КХЛ (@khl),

Pästný súboj v podaní niektorého hráča belasých mohli fanúšikovia vidieť už druhý zápas po sebe. Pri víťazstve nad Nižnekamskom sa Adam Jánošík pustil do boja s Fínom Joonasom Nattinenom. Touto situáciou sa však KHL na svojom instagramovom profile nepochválila.