Novinky - 20.11.2018 13:24

Skvelý štart zápasu Caroliny: za pol minúty viedla 2:0

Zdroj: huste.tv/Instagram

Carolina Hurricanes ťahala na prelome októbra a novembra sériu piatich prehier v rade, ale odvtedy sa dokázala otriasť a v krátkom čase zaknihovala hneď dva skalpy Chicaga a posunula sa približne doprostred tabuľky východnej konferencie. Víťazne zvládla aj súboj s New Jersey Devils, a to napriek tomu, že od druhej minúty až do záverečnej sirény neskórovala.

Hneď v úvodnej minúte hry totiž strelili zverenci Roda Brindamoura dva góly, čím od základov zbúrali akékoľvek taktické pokyny, s ktorými Diabli nastupovali. V hokeji sa občas stane, že tím skóruje hneď zo svojej prvej strely a dostane sa na koňa, avšak Carolina po zásahu Justina Williamsa v 22. sekunde pridala aj gól Michaela Ferlanda, a to časomiera ešte neprekročila čas 00:30.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NHL (@nhl),

Po takomto úvode vyznieva až neuveriteľne, že do konca zápasu videli diváci v Severnej Karolíne už len jeden gól. Český útočník Pavel Zácha znížil na 1:2 z pohľadu New Jersey a tým stanovil konečné skóre. Pre Hurricanes šlo o deviate tohtosezónne víťazstvo, pre Devils o jedenástu prehru.