Novinky - 20.11.2018 16:10

Jedna z najatraktívnejších MMA bojovníčok hlási comeback

Zdroj: huste.tv/Instagram

Keď sa hovorí o ženách, ktoré sa bijú v klietke, verejnosť si pravdepodobne predstaví mužatky, ktoré svojou svalnatou postavou zatienia aj športujúceho chlapa. Kto však MMA občas zapne, vie, že niektoré bojovníčky vyzerajú v civile veľmi atraktívne a na bitkárky by ich odhadol málokto. Medzi špičku sa v tomto ohľade radí aj Paige VanZantová, ktorej Instagram pôsobí až modelingovo, no sedem súperiek by už vedelo rozprávať o kvalite jej úderov.

Posledné vystúpenie 24-ročnej Američanky je z januára tohto kalendárneho roka a potom sa pre zlomeninu ruky na čas zo scény UFC vytratila. Teraz ohlásila návrat a oči mužských divákov namlsala aj niekoľkými fotografiami a videami zo svojich tréningov. Organizácia jej comeback potvrdila, na 19. januára jej vypísala súboj s Rachael Ostovichová, ale tá vypadáva pre zranenie. Zdravotné problémy dlhší čas sužovali aj VanZantovú. Preto za ostatné tri roky v klietke bojovala len dvakrát, v oboch prípadoch prehrala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paige VanZant (@paigevanzant),

V ženskej mušej váhe sa napriek tomu s ňou jednoznačne počíta. Jej doterajšia bilancia je 7-4, a to už čelila Rose Namajunasovej, aktuálnej šampiónke v strawweight, Michelle Watersonovej, sedmičke tej istej váhovej kategórie a Jessice-Rose Clarkovej, ktorá uzatvára prvú desiatku vo flyweight.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paige VanZant (@paigevanzant),

"Keď vám odoberú niečo, čo je pre vás také dôležité a povedia, aby ste sedeli a pozerali sa, je to strašné. A čo bolo ešte horšie, očakávala som typickú operáciu a typickú rekonvalescenciu s návratom o osem týždňov. Pauzovala som však deväť mesiacov," opisuje obdobie, počas ktorého sa podrobila až trom operáciám. Veľkou oporou jej v tomto období bol manžel Austin Vanderford. Ten sa rovnako venuje MMA, po šiestich zápasoch je nezdolaný, ale do UFC sa zatiaľ neprebojoval.