Novinky - 20.11.2018 10:30

Skončil v reprezentácii? Nahnevaný Weiss opustil lavičku náhradníkov! Čo na to Hapal?

Huste.tv Autor: Huste.tv | Zdroj: sita, huste.tv

Krídelník slovenskej futbalovej reprezentácie Vladimír Weiss zrejme veľmi ťažko niesol, že mu nový tréner národného mužstva Pavel Hapal nedal príležitosť vybehnúť na trávnik ani v pondelňajšom dueli v Prahe s Českom (0:1). Dvadsaťosemročný hráč katarského klubu Al-Gharafa presedel na lavičke náhradníkov aj piatkový duel v Trnave s Ukrajinou (4:1).

Ako upozornil aj web isport.blesk.cz, Weiss po treťom striedaní trénera Hapala približne štvrťhodinu pred koncom stretnutia na Sinobo Stadium opustil lavičku náhradníkov. "Čo mám na to povedať," nenachádzal slová tréner Hapal.

"V priebehu zápasu som si to vôbec nevšimol, koučoval som mužstvo. Dozvedel som sa to, až keď som prišiel do šatne. Pokúsim sa to s ním vyriešiť, čo ho k tomu viedlo a tak. Uvidíme ďalej," povedal 49-ročný rodák z moravského Kroměříža podľa spomenutého portálu.

Hapal priznal, že s Weissom počíta, avšak v novembrových dueloch uprednostnil varianty s inými hráčmi. "Poznáme ho, vieme, akým spôsobom hrá. Rozhodli sme sa pre iné varianty, ale nikde nie je napísané, že v ďalších zápasoch nebude hrať. Žiadny problém," podotkol Pavel Hapal.

Ja som skončil,“ podotkol údajne cez zuby Vladimír Weiss mladší, keď hľadal východ zo štadióna, nie cestu k pristavenému autobusu. Bolo zhruba päť minút po poslednom hvizde rozhodcu. Usporiadateľov sa opýtal na východ zo štadióna. Poďakoval sa a zmizol. Či sa neskôr vrátil, nie je isté.