Novinky - 05.12.2018 15:03

Ruský futbal prišiel o talentovaného mladíka. Zamrzol po večierku

Zdroj: huste.tv/Instagram

Smutná správa zasiahla futbalový klub Lokomotiv Moskva. V noci zomrel osemnásťročný mladík Alexej Lomakin, ktorý na poste ofenzívneho záložníka nastupoval za rezervný tím Moskovčanov. Jeho smrť je zatiaľ zahalená rúškom tajomstva, ale všetko nasvedčuje tomu, že si smrť privodil vlastným pričinením.

Alexej sa vydal na večierok, po ktorom mal prespať u kamaráta. Keď sa deň nehlásil, jeho mama začala mať obavy a zmobilizovala políciu. Mladík si zabudol mobilný telefón v taxíku, čo dávalo možnosť spojiť sa maximálne s vodičom. Následne bolo nájdené jeho telo v centre hlavného mesta bez známok života.

Podľa všetkého mladý ruský futbalista nenašiel po akcii cestu domov alebo ku kamarátovi a ostal cez noc v zime na námestí. Práve to spôsobilo jeho úmrtie a veľkú tragédiu v klube. "Bol súčasťou našej mládeže sedem rokov. Mimoriadne smutná a bolestivá správa zasiahla náš klub. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť rodine, priateľom, trénerom aj všetkým, ktorí s Alexejom hrali." uviedol klub na svojom Instagrame.