Novinky - 06.12.2018 14:30

Inkriminujúce maily v kauze Ronalda budia veľký záujem

Zdroj: huste.tv

Do obvinenia zo znásilnenia, ktoré je podané na Cristiana Ronalda, sa poriadne zahryzol nemecký denník Der Spiegel. Ten získal časť e-mailovej komunikácie medzi portugalským futbalistom a jeho právnikmi, vďaka čomu informácií o celom prípade uniká stále viac. Dokonca si verejnosť podľa toho vie spraviť pomerne konkrétnu predstavu o tom, čo sa v roku 2009 na hotelovej izbe v Las Vegas stalo. Napriek tomu viacerí neveria, že ide skutočne o Ronaldove správy.

Údajná obeť Kathryn Mayorgaová mala za mlčanlivosť dostať zaplatených vyše 300 tisíc eur, no teraz tvrdí, že jej ide o bezpečnosť ďalších žien, a preto sa rozhodla hovoriť. Podľa uniknutých mailov malo byť v bare všetko v poriadku a modelka šla s Ronaldom na izbu dobrovoľne. "Povedala mi, že nechce mať sex, keď sme sa len v ten deň stretli. Napriek tomu sa neustále dotýkala môjho penisu," objasňoval Ronaldo svojim právnym zástupcom.

V jednej chvíli si mal Kathryn pritiahnuť k sebe a priebeh pohlavného styku opisuje ako drsný, trvajúci päť až osem minút, počas ktorého na tele Američanky spôsobil modriny. Za to sa jej ospravedlnil. Modelka mu potom mala škaredo nadávať a obviňovať ho z toho, že ju k pohlavnému styku donútil. Strana hráča Realu Madrid, prirodzene, odmieta, že by táto korešpondencia bola pravá a oficiálna. Hovorí sa aj o prípadnej práci hackerov, ktorí odpovede CR7 prepísali.