Novinky - 17.12.2018 20:15

Úchylku Gaudreaua kŕmiť spoluhráčov vysvetlil až Instagram

Zdroj: huste.tv/Instragram

Úsmevným a milým spôsobom si počas zápasov Calgary Flames plní svoje reklamné zmluvné povinnosti útočník Johnny Gaudreau. Či a do akej miery by sa športovec mal venovať propagácii iných ako klubových sponzorov, je už dlhší čas diskutovanou témou, no 25-ročný Američan si z toho ťažkú hlavu nerobí. Patrí medzi top hviezdy nielen v klube, ale v celej NHL, momentálne je šiestym najproduktívnejším hráčom, a preto má možno presvedčenie, že je práve mužom, ktorý by trošku mohol posúvať hranice aj v tomto smere.

Výrobca nutričných a proteínových nápojov pre športovcov mal okrem NHL podpísanú spoluprácu aj s NBA, NFL, NASCAR, WNBA, indickou futbalovou ligou alebo aj klubmi ako Chelsea, Miami Heat či Chicago Bulls. Značka však funguje od roku 1965, takže mala dostatok času na svoje rozšírenie. A keď réžia a kameramani určia, že je vhodný moment, Gaudreau ochotne drinkom nakŕmi spoluhráčov po svojom boku, spoluhráčov z elitného útoku Lindholma a Monahana.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NHL (@nhl),

Netradičnú situáciu, ktorá sa divákom občas počas zápasu Calgary naskytla, mnohí úplne nechápali a čudovali sa, či má Gaudreau akúsi zvláštnu úchylku kŕmiť svojich spoluhráčov. Instagramový príspevok NHL vniesol do diania viac svetla, a to jednoduchým označením výrobcu nápoja v ružovej fľaštičke. A zatiaľ to zjavne celkom pomáha. Veď Flames patrí druhá priečka na západe, hoci v tesnom boji s Winnipegom a Nashvillom.