Novinky - 18.12.2018 18:18

Vedia, za čo hrajú? Hokejisti mali nakresliť logo svojho tímu

Zdroj: huste.tv/youtube

Hokejové kluby a súťaže sa občas snažia zabaviť fanúšikov aj videami, ktorých dejiskom nie je ľadová plocha. Celkom častým javom je aj malá umelecká výzva, počas ktorej má hokejista nakresliť logo klubu, za ktorý nastupuje. To pripravila aj Champions Hockey League, ktorá si posadila dve opory Kärpätu Oulu. Na nakreslenie niekoľkých obrázkov dostal Atte Ohtamaa 90 sekúnd a môžeme s čistým svedomím napísať, že hokejku ovláda oveľa lepšie ako fixu.

Lasse Kukkonen je 37-ročný obranca, ktorý dres seniorského mužstva Kärpätu obliekal počas jedenástich sezón. Mimo materského klubu bol akurát v rokoch 2006 až 2013, kedy skúšal šťastie v NHL, KHL a rok aj vo Švédsku. Atte Ohtamaa je jeho o šesť rokov mladší kolega zo zadných radov Kärpätu a za iný celok odohral len dva ročníky (v rokoch 2016 až 2018 za Kazaň). Práve mladší z tejto dvojice mal nakresliť rolbu, svojho spoluhráča, fanúšikov, ale aj logo tímu zo srdca krajiny.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Slovak Ice Hockey Federation (@hockeyslovakia),

Kresliť logo svojho klubu v minulosti už mali za úlohu viacerí hokejisti, medzi nimi aj Matúš Sukeľ a Martin Gernát, ktorých takto zaúkoloval oficiálny web SZĽH. Prvý menovaný sa pasoval s logom Slovana, druhý Třinca. Menej či viac úspešne sa o to pokúšali aj hokejisti z NHL, a to zásluhou USA Today.