Novinky - 11.01.2019 22:41

Kyle Walker sa na Instagrame teší z prekonania Ronalda

Zdroj: huste.tv/Instagram

V semifinále anglického EFL Cupu narazil Manchester City na súpera z tretej najvyššej súťaže a tomu zodpovedal aj priebeh zápasu či výsledok. Kým Liverpool, Manchester United a Arsenal už aj zabudli, že v aktuálnom ročníku tohto turnaja účinkovali, Burton Albion prešiel postupne cez Shewsbury, Aston Villu, Burnley, Nottingham Forest a Middlesbroug medzi najlepšie kvarteto turnaja. Tam však narazil na úradujúceho majstra Anglicka, ktorý si z neho spravil trhací kalendár. Pod jasné víťazstvo 9:0 sa podpísalo šesť rôznych strelcov, medzi nimi aj zadák Kyle Walker, a ten si to patrične užil.

Keďže sa zápas hral ešte 9. januára, poprední strelci z európskych líg mali minimum času na to, aby si otvorili svoje tohtoročné strelecké konto. Práve to Walker cez svoj instagramový profil ochotne pripomenul. Svoj prvý gól v kalendárnom roku 2019 ešte nezaznamenal Cristiano Ronaldo, veď Juventus hrá svoj prvý januárový zápas až zajtra. "Góly v roku 2019: Walker - Ronaldo 1:0" hrdo pridal k videu zo svojho zásahu 28-ročný pravý obranca. A vo svojej oslave šiel ešte ďalej: "Góly v Carabao Cupe: Walker - Messi 1:0" pridal v zápätí a followerov sa následne spýtal, či sú konečne diskusie o najlepšom hráčovi sveta vyriešené.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Goals in 2019: Walker: 1 Ronaldo: 0 Goals in Carabao Cup: Walker: 1 Messi: 0 End of discussion?

Príspevok, ktorý zdieľa Kyle Walker (@kylewalker2),

Radosť z presného zásahu je vo Walkerovom prípade na mieste. Veď počas celého pôsobenia v Manchestri City šlo len o jeho druhý gól v súťažnom zápase a predtým počas 229 zápasov za Tottenham skóroval len štyrikrát. Z pozície krajného obrancu sa, pochopiteľne, od vás góly neočakávajú a práve preto je rodák zo Sheffieldu pravidelnou súčasťou zostavy City. Za ostatné tri kolá sa však tá "pravidelnosť" trošičku vytratila a na jeho poste dostáva viac priestoru doliečený Brazílčan Danilo.