Novinky - 20.01.2019 09:45

Maione ako ho nepoznáte. KHL si vychutnáva naplno

Zdroj: huste.tv/Instagram

Bývalá superhviezda Banskej Bystrice Mathew Maione za ostatné dva roky dokázal, že nie je fantastickým hokejistom len v tipsportligových meradlách, ale aj v najlepších súťažiach celého kontinentu. Spod Urpína prestúpil do fínskej KalPy a s bilanciou 15+24 sa stal najproduktívnejším obrancom celej Liigy. Svoje miesto si následne našiel v Diname Riga, kde z neho aktuálnych 37 bodov robí druhého najproduktívnejšie obrancu KHL a druhý je zároveň aj v tabuľke produktivity svojho mužstva. Nebolo preto žiadnym prekvapením, že 28-ročný Kanaďan je súčasťou All-star víkendu a vychutnal si ho tak, ako aj celý prebiehajúci ročník.

Na exhibícii v Kazani ukázal okrem hokejového umenia aj svoje hudobné nadanie. Piesňou "Ho Hey" od The Lumineers bez pochýb roztopil a šokoval všetkých fanúškov v TatNeft Arene a niet divu, že ho zbožňujú fanúšikovia a fanynky v každom klube, v ktorom sa objaví. Odozva publika bola veľkolepá a ako v tichom lese pri ohníku si Maione rozhodne nepripadal.

Primárne však na Zápase hviezd ide o hokej a ani v tomto smere kanadský obranca nesklamal. Na nájazd si k sebe prizval svojho dvojníka, alebo skôr karikatúru, ktorému to s hokejkou príliš nešlo. Tak si vzal gitaru a úspešne roztancoval brankára Igora Bobkova, čím Maionemu umožnil zakončiť do nekrytej bránky. Kostýmy aj tento rok na súťažiach zručností žali úspech. Zabodovala napríklad aj partia hráčov Avtomobilistu Jekaterinburg, ktorí sa zahrali na mušketierov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dinamo R?ga (@dinamorigaofficial),