Novinky - 22.01.2019 20:00

Tyson opäť baví: obťažujú ho fotografiou vajíčka

Zdroj: huste.tv/Twitter

Legendárny americký boxer Mike Tyson bol známy tým, že keď sa nahneval, vedel byť mimoriadne zlý. Ani v súčasných 52 rokoch by ste ho na ulici zrejme rozčúleného stretnúť nechceli, no internetové hrdinstvo do kategórie odvážnych hobby nepatrí. Neznámy umelec sa pred nejakým časom pohral s maľovaním na vajíčko a pripravil dizajn "Tyson". V podstate nejde o nič iné ako obyčajné vajíčko dotvorené ornamentom, ktorý má bývalý športovec vytetovaný okolo ľavého oka.

Najmä v období Veľkej noci podobné nápady zvyknú zaplniť sociálne siete a nájsť sa dajú členovia skupiny Kiss, Mimoni, Pokémoni, Angry Birds, Ninja korytnačky a mnohé ďalšie. Keďže je Tyson na sociálnych sieťach veľmi aktívny, mnohí fanúšikovia mu fotografiu takéhoto personalizovaného vajíčka poslali. A zjavne ich málo nebolo, keďže to rodák z Brooklynu nevydržal a rázne ich vyzval, aby s tým prestali. Všetko je samozrejme nadnesené. U Tysona sme zvyknutí na to, že sa za ostatné roky príliš vážne neberie. V rôznych reláciách si zaspieval či zatancoval, v reklame vrátil odhryznuté ucho Evanderovi Holyfieldovi a zahral si aj vo filme "Hangover" respektíve "Vo štvorici po opici".

Heslo "Prestaňte mi posielať tento výkal" (slušne prerobené) pritom v podobnom kontexte už použité bolo. Dokonca práve s touto vetičkou je to pomerne populárny mém a (často falošné) profily známych osobností tým vyzývajú svojich followerov, aby nerecyklovali slávny obrázok rozrezanej papriky, ktorá pripomínala oslavnú grimasu slávneho Rockyho v podaní Sylvestra Stalloneho alebo psa pripomínajúceho ruského prezidenta.