Novinky - 15.02.2019 07:56

Sancho mal problémy s príletom do Londýna. Zabudol si pas

Zdroj: huste.tv

Komplikácie sprevádzali cestu futbalistov Borussie Dortmund do Londýna, kde v stredu odohrali zápas Champions League proti Tottenhamu Hotspur. Už i tak značne oslabený káder, v ktorom absentoval Reus, Weigl, Alcácer či Pisczczek si ďalšie straty dovoliť nemohol, obzvlášť v prípade hráča, ktorý má v súčasnosti dobrú formu. Jadon Sancho vo víkendovom zápase proti Hoffenheimu strelil svoj siedmy tohtosezónny gól a pridal k nemu aj asistenciu, čo z neho spravilo jednu z ústredných postáv pri remíze 3:3.

Cestu do vlasti tento 18-ročný krídelník značne podcenil a na letisko vo Westfálsku si to namieril bez dokladu totožnosti. Nemohlo to samozrejme skončiť inak ako rýchlym návratom na byt, vyzdvihnutím pasu a rýchlym návratom naspäť na letisko. Až také vážne problémy to tak pre spoluhráčov neznamenalo, no tí museli byť pre zábudlivosť Angličana trpezlivejší.

Kým nad týmto príbehom sa ešte dá pousmiať, samotný duel veľa radosti nemeckému mužstvu nepriniesol. Na londýnskej pôde síce zviedol s domácimi opticky vyrovnaný zápas, avšak góly padali len do ich siete. Son, Vertonghen a Llorente zariadili presvedčivé víťazstvo 3:0 a pre Dortmund bude odveta poriadnou výzvou. Líder Bundesligy sa o malý zázrak pokúsi 5. marca a fanúšikovia veria, že už bude cítiť priemer 2,57 streleného gólu na zápas v domácej súťaži.