Novinky - 15.02.2019 12:05

Nabudený Di María poslal fanúšikom United vulgárny odkaz

Zdroj: huste.tv/Twitter

Ángelovi Di Maríovi sa nespomína na pôsobenie v Manchestri United úplne v najlepšom a podobne negatívne asociácie si s ním spájajú aj priaznivci tohto klubu. Argentínčan prichádzal z Realu Madrid s nálepkou veľkej hviezdy, avšak vo svojich 27 zápasoch Premier League skóroval iba trikrát a následne sa nechal zlanáriť peniazmi PSG. Svoj prestup do Francúzska si doslova vytrucoval, keď s mužstvom odmietol odletieť na sústredenie do Spojených štátov.

V prvom osemfinálovom zápase Champions League ho preto na Old Trafford nečakalo práve vľúdne privítanie, jeho nástup a každý kontakt s loptou sprevádzalo bučanie a pískanie, no rozhodiť sa nenechal a bol dôležitou postavou pri parížskom víťazstve 2:0. To, že vo vnútri to emóciami prekypuje aj uňho, dokázal hneď pri prvom góle svojho mužstva, na ktorý prihral Presnelovi Kimpembemu. Z hlúčika oslavujúcich spoluhráčov uprel pohľad na tribúnu a domácim fanúšikom poslal vulgárny odkaz, ktorý sa slušne dá preložiť len veľmi ťažko. Vyzval ich k sebaukojeniu a pridal hanlivý výraz v španielčine.

Hoci sa PSG v prvom osemfinálovom stretnutí musel zaobísť bez viacerých opôr ako Neymar, Cavani, Meunier či Rabiot, z anglickej pôdy si do odvety odviezol veľmi sľubný výsledok. Pre Manchester United to zároveň bola prvá prehra od nástupu trénera Oleho Gunnara Solskjaera a vypadnutie z Ligy majstrov takto skoro by mohlo pošpiniť jeho doterajšie veľmi sľubné trénerské pôsobenie.