Novinky - 18.02.2019 16:27

Keď raz vznikne v Amerike kotol, bude to v Caroline

Zdroj: huste.tv/Instagram

Fanúšikovský kotol a pozápasová ďakovačka hráčov pred ním rozhodne v Amerike nie je tradíciou, ale ak tak stane, určite to bude v Caroline. Mesto bez pochýb ožilo hokejom a mužstvo pracuje na tom, aby po deviatich relatívne tesných neúspešných pokusoch konečne opäť prekĺzlo do vyraďovacej časti. S ohľadom na tabuľku východnej konferencie k tomu Hurricanes nemajú ďaleko a pomáhajú si k tomu aj dobrými výkonmi na domácom ľade.

V PNC Arene v tejto sezóne padlo už Toronto, Boston či Vegas, všetko tabuľkovo vysoko postavené mužstvá a fanúšikovia si každý takýto triumf vychutnávajú. Ďakovačka navyše nie je stereotypná, ale z času na čas si hráči pripravia zaujímavú novinku. Tradičné vytlieskavanie rytmu nahradili domino efektom, keď sa jeden hráč rozbehne a zhodí všetkých ostatných v kruhu, zahrali si hru známu v našom prostredí ako "chodí pešek okolo" a nedávnu domácu výhru nad Edmontonom oslávili bejzbalom v hlavnej úlohe s Warrenom Foegelem, ktorý s imaginárnou loptičkou dosiahol homerun.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NHL (@nhl),

Ďakovačky Hurricanes sa už v zámorí tešia takej obľube, že svoj prenos záverečným podaním rúk neukončí ani tamojší vysielateľ. Komentátori ostanú zapnutí a prežívajú kúsky, ktoré si toto mužstvo opäť pripravilo pre publikum. Po ďalšom zo zvládnutým zápasov si hráči v červených dresoch zahrali obľúbenú plážovú hru Limbo. Prehral jediný z účastníkov, a to maskot.