Novinky - 20.02.2019 19:41

Trnavský Spartak plánuje obrovský fanúšikovský výjazd do Bratislavy

Zdroj: sita

Prvý súťažný duel na dostavanom novom Národnom futbalovom štadióne (NFŠ) na Tehelnom poli, v ktorom domáci líder tabuľky Fortuna ligy ŠK Slovan Bratislava v rámci 21. kola najvyššej slovenskej súťaže nastúpi v nedeľu 3. marca od 18.00 h proti úradujúcemu majstrovi FC Spartak Trnava, je vypredaný. Návšteva v spomenutom prestížnom stretnutí dvoch odvekých rivalov by mala prekročiť počet 20-tisíc divákov.

Priaznivcom hosťujúceho tímu podľa reglementu prináleží päť percent kapacity, v prípade nového futbalového stánku na Tehelnom poli je to pre "andelov" približne 1100 miest. Fanúšikovia FC Spartak sa presunú vlakom do hlavného mesta Slovenska. "Pripravujeme výjazd špeciálnym spojom, k dispozícii by malo byť sedem vagónov," uviedol pre web tnavskyhlas.sk koordinátor pre styk s fanúšikmi Spartaka Branislav Fišera. Podľa jeho vyjadrenia bližšie informácie súvisiace s predajom vstupeniek pre trnavských priaznivcov budú známe po piatkovej bezpečnostnej porade v Bratislave.

"Lístky chceme predávať balíčkovým spôsobom, okrem vstupenky a cesty na vlak budú mať fanúšikovia v cene aj šál vyrobený pri tejto príležitosti," poznamenal Fišera a doplnil: "Slovan uvádza do prevádzky nový softvér na predaj lístkov, fyzicky ich teda pre nás ešte nemajú k dispozícii. V závere týždňa budeme schopní dať priaznivcom podrobnejšiu informáciu."

"Ultras" Spartaka zároveň vyzývajú fanúšikov trnavského klubu, aby na zápas cestovali odetí jednotne v čiernom. "Slovan chystá na stretnutie s Trnavou aj predzápasový program, v rámci ktorého uvidia diváci laserovú šou, celoštadiónovú choreografiu s tisíckami vlajok a tiež tanečné a hudobné vystúpenia na hracej ploche," dopĺňa web trnavskyhlas.sk.