Novinky - 21.02.2019 15:09

Sexi športová redaktorka zhodila šaty pre dobrú vec

Zdroj: huste.tv/Instagram

Americké športové stanice disponujú vo svojich radoch množstvom atraktívnych športových moderátoriek a redaktoriek. Jednou z nich je aj Erika Fernandézová, ktorá je od roku 2014 súčasťou mexickej verzie Fox Sports a na Instagrame často rozdráždi svojich fanúšikov odvážnou fotografiou. Tento raz sa Kolumbíčanka rozhodla, že zvedavé pánske pohľady prepojí s niečím pozitívnym a takýmto spôsobom sa snaží vyzbierať peniaze pre zvieratá. Cieľom jej aktivít je dostať ľudí do útulku a adoptovať si psíka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Fernández (@eriferca),

Kampaň "Láska bez plemena" sa vďaka jej vyše 725 tisíc followerom na Instagrame rýchlo dostáva do povedomia. "Pamätajte, že každá venovaná čiastka ide na moju zvieraciu nadáciu a na každej fotografii sa nachádza psík, ktorý si potrebuje nájsť domov," popísala jednu zo svojich odvážnych fotografií, na ktorých pózuje nahá len v slnečných okuliaroch a v objatí drží jedného z obyvateľov útulku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Fernández (@eriferca),

Životopis tejto ženy je pomerne rôznorodý. Vyštudovala za zdravotnú sestru, ale po škole sa začala jej cesta uberať úplne iným smerom, stala sa úspešnou modelkou a neskôr dostala možnosť moderovať populárnu mexickú šou Tornocturno. Časom ju angažoval spomenutý Fox Sports, pričom sama priznáva, že o športe veľa nevedela, no kúsok po kúsku sa učila. Nikdy sa však nechcela pasovať do pozície odborníčky. Do povedomia sa dostala aj na prelome rokov 2014-15, kedy randila s futbalistom Ronaldinhom, ktorý v tom čase hájil farby mexického Querétaro Fútbol Club.