Novinky - 08.03.2019 13:07

Lekári nad ňou krútia hlavou. Aktívne trénuje v šiestom mesiaci

Zdroj: huste.tv/Instagram

Ženský šport má oproti tomu mužskému viaceré špecifiká a situácie, ktoré sa na mužskej úrovni stať nemôžu. Napríklad tehotenstvo hráčky. Sydney Lerouxová je oporou futbalového tímu Orlando Pride a zlatou olympijskou medailistkou z Londýna s reprezentačným tímom USA. V súčasnosti čaká s partnerom Domom Dwyerom (futbalista Norwichu City) už druhý prírastok do rodiny. Je dokonca v šiestom mesiaci, ale ani to ju neodrádza od toho, aby naplno trénovala.

"Nemyslela som si, že niekedy začnem prípravu na novú sezónu v piatom a pol mesiaci tehotenstva, ale som tu," hrdo napísala 28-ročná útočníčka na Instagram a delí sa o niektoré zo svojich tréningových jednotiek. Zároveň však zdôraznila, že sa vyhýba kontaktným tréningovým jednotkám a situáciám, pri ktorých by ju mohla trafiť lopta. Napriek tomu sú fanúšikovia rozdelení na dva tábory. Jeden v nej vidí inšpiratívnu ženu a vzor pre všetky športovkyne, druhý krúti hlavou nad ignorantským správaním. Lerouxová pritom raz už potratila a aj preto sa očakával trochu opatrnejší priebeh tehotenstva z jej strany.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sydney Leroux Dwyer (@sydneyleroux),

Tím Orlando Pride by sa pritom mal byť schopný zaobísť aj bez tejto hráčky. Vzhľadom na kvalitu kádra je to určite jeden z top ašpirantov na zisk majstrovského titulu v ženskej obdobe MLS. Jeho súčasťou je napríklad brazílska superhviezdy Marta, hviezda austrálskej reprezentácie Emily van Egmondová, americká reprezentačná hviezda Alex Morganová či skúsená brankárka Ashlyn Harrisová.