Novinky - 24.03.2019 10:06

Je väzňom v PSG, ľutuje hviezdu jeho mamička

Zdroj: huste.tv/youtube

Záložník Paris St. Germain Adrien Rabiot má kontrakt platný len do leta a rozhodol sa ho v metropole Francúzska nepredĺžiť. Vedenie toto rozhodnutie vzalo veľmi prísne a od polovice decembra tento talentovaný Francúz nenastúpil ani na jeden zápas. Ide pritom len o 23-ročného odchovanca PSG, ktorý má za sebou už šesť štartov v národnom seniorskom tíme a v budúcnosti by o sebe mohol dať vedieť ešte viac. Pokiaľ však v lete z Paríža odíde, jeho zamestnávateľ nezarobí.

Veľmi ťažko túto situáciu nesie samotný Rabiot aj jeho mama a agentka v jednej osobe: "Adrien je väzňom! Klub ho drží ako rukojemníka. Čoskoro bude dostávať len suchý chlieb, vodu a skončí za mrežami. Toto je veľmi kruté prostredie," opustila sa v rozhovore pre francúzsku tlač. Zároveň zdôraznila, že futbalista musí pravidelne hrávať, inak mu to môže značne ublížiť. Nulovú zápasovú prax pritom má od 11. decembra a všetko nasvedčuje tomu, že si nezahrá až do konca aktuálneho ročníka.

Vedenie klubu pritom vynechanie tohto hráča vysvetľuje aj jeho nedisciplinovanosťou. Keď nebol nominovaný na odvetný zápas Champions League proti Manchestru United, namieril si to do nočného baru, kde trávil noc. Potom pozitívne reagoval na video svojho kraja a Patrica Evru, ktorý oslavoval veľký obrat anglického klubu a postup do štvrťfinále prestížnej európskej súťaže. "PSG chce sledovať Adrienov súkromný život. Podľa nich má v pyžame pozerať zápas v televízii a o jedenástej ísť spať. Až tak veľmi sa oňho zaujímajú, pritom ho nechcú," hnevá sa jeho mama.