Novinky - 25.03.2019 13:07

Komický moment a bitka motorkárov priamo na trati

Zdroj: huste.tv/youtube

Na Kostarike prebiehal Republikový šampionát v jazde na motorkách a závod priniesol aj jednu komickú situáciu, z ktorej takmer vyplynul veľký konflikt. V hlavnej úlohe sa ocitol Marion Calvo a Jorge Martínez. Prvý menovaný sa snažil na rovnom úseku cesty predbehnúť svojho konkurenta, no dostal sa pritom s ním do ľahkého kontaktu. Ten Martíneza pripravil o stabilitu.

Celý predbiehací manéver skončil úsmevne a Martínez ostal visieť na Calvovi, zatiaľ čo jeho motorka vyletela z trate a zastavili ju až bariéry. Po nezvládnutom manévri neostalo nič nič, ako zastaviť. "Zrazený" jazdec to však nenechal len tak a hoci sa okolo dvojice v tej chvíli premávali ďalší motorkári, vyvolal konflikt, keď konkurentovi uštedril kvalitný ľavý hák.

Ani Marion Calvo si to nenechal, úder opätoval a organizátori zrejme už boli pripravení zasahovať. Našťastie, tak rýchlo ako vášne vzplanuli, tak rýchlo sa všetko rozplynulo. Obaja ostali spokojní s tým, že rozdali nejaký ten úder a vybrali sa po svojom. Pre tento incident bol závod prerušený a oboch to vyšlo dosť draho. Okrem vysokej finančnej pokuty nesmú dva roky absolvovať žiaden profesionálny závod.

Tagy: TOP huste.tv