Novinky - 18.04.2019 22:23

Odišiel sklamaný z vypadnutia. O postupe sa dozvedel neskôr

Zdroj: huste.tv/Twitter

Futbalista anglického tímu Tottenham Hotspur Moussa Sissoko si prešiel kurióznym momentom pri postupe "kohútov" do semifinále Ligy majstrov 2018/2019. Pri štvrťfinálovej odvete na ihrisku Manchestru City (3:4) predčasne odišiel z ihriska, keď jeho tím inkasoval gól na 3:5 v nadstavenom čase druhého polčasu, ktorý by znamenal miestenku medzi najlepším kvartetom pre "Citizens". Presný zásah však neodobrila technológia videoasistenta rozhodcu (VAR), o čom 29-ročný Francúz sprvu nevedel.

"Sedel som na lavičke, keď sme inkasovali piaty gól. Nesmierne ma to frustrovalo a okamžite som sa pobral do kabín. Bol som sám, nik ma nesprevádzal a nemali sme v šatni ani televízor. Bol som v tom, že sme vypadli," priblížil pre web mirror.co.uk Sissoko, ktorý hral pre zranenie iba do 41. minúty. Všetko sa zmenilo, keď počul pozitívne novinky od jedného z členov štábu londýnskeho mužstva.

"Prišiel za mnou a povedal mi: 'Dokázali sme to!' Následne som sa ho spýtal, čo má na mysli a on odvetil, že gól nebol uznaný. V tom momente som zabudol na svoje zranenie a bežal som na ihrisko, aby som nezmeškal oslavy svojho tímu. Bolo to neuveriteľné, plné emócií a obrovský pozitívny šok," žiaril šťastím francúzsky reprezentačný záložník.