Novinky - 19.04.2019 22:12

Veľké sklamanie. Očakávaný zápas Deáka zrušilo zranenie

Zdroj: huste.tv/Instagram

Fanúšikovia slovenského MMA prežili včera veľké sklamanie. Tomáš Deák prostredníctvom Instagramu oznámil, že do očakávaného titulového zápasu Fight Nights Global proti Jevgenimu Ignatevovi nenastúpi. Dôvodom je prelomený lakeť, ku ktorému prišiel na jednom z tréningov a ruku mu momentálne už "zdobí" sadra. Pre slovenskú hviezdu to pritom mal byť možno zápas kariéry a prípadné víťazstvo by ho vystrelilo do výšin veľmi blízkych najprestížnejšej MMA organizácii.

"Bohužiaľ, aj o tom je šport a vždy budú nejaké prekážky. Teraz sa už len pozitívne naladiť dobiť energiu dať sa čím skôr dokopy a veriť, že o pár týždňov som znova na žinenke," napísal Deák na Instagram ku svojej fotografii z nemocnice. Súperom slovenského bojovníka pritom mal byť 24-ročný Rus, ktorého profesionálna bilancia je 12-2 a na domácej scéne doňho vkladajú veľké nádeje. Duel sa mal uskutočniť v piatok 26. apríla v Mytišči, no zrejmé už je, že sa tak nestane. Posledným vystúpením reprezentanta Octagon Fighting Academy na nejaký čas ostáne novembrový duel s Corym Gallowayom, ktorý vyhral na body.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Deák (@_tomas_deak),

Hlavným zápasom eventu Fight Nights Global 93 je súboj 39-ročného brazílskeho veterána Fabia Maldonada s Anatolym Malychinom. Ten už síce má rovnako po tridsiatke, avšak profesionálne sa začal zmiešaným bojovým umeniam venovať až v kalendárnom roku 2017. Vyhral vo všetkých štyroch doterajších vystúpeniach a potrápiť hodlá aj Maldonada.