Novinky - 23.04.2019 13:01

Fanúšik Liverpoolu v drese Cardiffu vraj pustil zápas

Zdroj: huste.tv/Twitter

Anglické médiá ovládla zaujímavá konšpirácia, ktorá sa týka kapitána Cardiffu City. Sean Morrison sa v minulosti viacerými vyhláseniami netajil tým, že sympatizuje s Liverpoolom a veľmi by ho potešilo, ak by Kloppov tím zvládol záver tohtosezónnej naháňačky s Manchestrom City. Bol to však práve Cardiff, ktorý mohol v 35. kole liverpoolske vyhliadky poriadne skomplikovať. Nepodarilo sa, ale s výrazným negatívnym pričinením 28-ročného stopéra.

Sedem minút po vedúcom góle favorita, ktorý zariadil Georgino Wijnaldum, sa Morrison ocitol v obrovskej príležitosti po rohovom kope. Hoci ide o sviatočného strelca, pri svojich 194 centimetroch je obávaným hlavičkárom. Priestor si našiel aj tento raz, no loptu podbehol a tá mu padla len na chrbát respektíve rameno. Vôbec tak nenabrala žiadúci smer na bránu Alissona Beckera a najväčšia šanca domácich v zápase tak ostala spálená.

Druhý raz súperovi cardiffský zadák pomohol desať minút pred koncom riadnej hracej doby. Po súboji s Mohamedom Salahom sa veľmi okato zavesil obomi rukami na egyptskú hviezdu a držal ho tak dlho, až útočník nepadol. Hlavný rozhodca Martin Atkinson ukázal na biely bod a z penalty stanovil James Milner skóre na konečných 2:0. Aj vďaka tomuto výsledku stále The Reds živia nádej na zisk majstrovského titulu, zatiaľ čo Seanovi Morrisonovi môžu dávnejšie prejavené sympatie ešte narobiť nepríjemnosti.