Novinky - 26.04.2019 07:35

V Skalici pre smrť mladého futbalistu rušia z úcty zápasy

Zdroj: huste

Vo štvrtok 25. 4. 2019 sa odohral najsmutnejší zápas v histórii skalického futbalu. Mladý talentovaný 14-ročný futbalista náhle skolaboval a napriek okamžitej profesionálnej lekárskej pomoci priamo na ihrisku po prevoze do nemocnice zomrel. Informuje o tom facebooková stránka skalického klubu. 

Zápas sa konal v Skalici, išlo o kategóriu starších žiakov, ktorí nastúpili proti družstvu FKM Karlova Ves Bratislava. 

Obrovské nešťastie hlboko zasiahlo všetkých vo futbalovom klube, celú športovú verejnosť. Aj tento víkend sa budú konať stovky detských zápolení po celom Slovensku. Boj o víťazstvo sa však nehrá len na samotnom ihrisku, ale často aj na tribúnach medzi rodičmi. O to viac si teraz uvedomme, že samotným víťazstvom nie sú góly, ale zdravie a šťastie  detí.

Skalický futbalový klub zrušil všetky piatkové a víkendové zápasy mládeže aj seniorského tímu. "K ucteniu pamiatky nášho hráča rušíme dnešné a víkendové zápasy mládeže a mužov," uviedol klub na oficiálnom facebookovom profile.

S pocitom hlbokého smútku vyjadrujeme v mene našej redakcie a všetkých fanúšikov HUSTE.tv rodine nebohého futbalistu úprimnú sústrasť.

Česť jeho pamiatke.

Tagy: TOP huste.tv