Novinky - 17.05.2019 18:04

Moha mal mať namierené do Belgicka, Slovan to popiera

Zdroj: sita/huste.tv

Ofenzívny stredopoliar slovenského futbalového šampióna ŠK Slovan Bratislava Mohammed Rharsalla Khadfi "Moha" sa ocitol v hľadáčiku belgického klubu Standard Liége. Tamojší portál voetbalprimeur.be dokonca priniesol slová 25-ročného Maročana, ktorý pre Leero Sport News údajne povedal, že by sa nebránil odchodu do tímu účastníka Jupiler League.

"Poznám veľmi dobre Mehdiho Carcelu-Gonzáleza. Bol by to sen zahrať si s ním za Standard. V Liége taktiež žije moja rodina, a preto by bolo pekné ísť do Standardu," mal povedať Moha. Technicky zdatný futbalista zažíva vydarenú sezónu 2018/2019, v ktorej výbornými výkonmi dopomohol Slovanu k majstrovskej trofeji vo Fortuna lige. V 35 súťažných vystúpeniach nastrieľal 16 gólov a pripísal si aj 19 asistencií.

V piatok napoludnie prostredníctvom facebookového profilu "belasých" uviedol, že jeho výroky, ktoré priniesli belgické médiá, sa nezakladajú na pravde. "Nepovedal som, že chcem odísť zo Slovana, ani to, že je mojím snom hrať za Standard. Samozrejme, v Belgicku žije moja rodina, takže mám k tejto krajine vzťah, ale ešte raz, nepovedal som, že chcem odísť zo Slovana. Mrzí ma, že moje slová boli prekrútené a vytrhnuté z kontextu," reagoval Moha.

"Neoslovili nás so záujmom o tohto hráča. Zo Standardu Liége nedorazila na Slovan žiadna ponuka, čiže neboli ani žiadne rokovania. Vzhľadom na sezónu, akú Slovan zažil, chápeme záujem zahraničných klubov o našich hráčov. Moha a takisto aj ďalší kľúčoví hráči majú podpísané dlhodobé kontrakty. Keďže v budúcej sezóne nás čaká pohárová Európa, naším zámerom je, aby toto mužstvo ostalo pokope," uviedol bratislavský klub v stanovisku pre agentúru SITA.