Novinky - 20.05.2019 23:45

Slovan dražil špeciálne dresy. Šporarov zarobil desatinu sumy

Zdroj: sita/Instagram

Futbalový ŠK Slovan Bratislava pripravil pre fanúšikov dražbu dresov, v ktorých "belasí" nastúpili v domácom zápase proti MŠK Žilina pri príležitosti storočnice založenia klubu. Špeciálne dresy boli doplnené tromi zlatými prvkami – logo 100 rokov (vznik klubu) a rok 2019, ktorý prináša tri významné udalosti (oslava storočnice, 50. výročie zisku PVP a návrat na Tehelné pole). Klub ich venoval do charitatívnej dražby. Fanúšikovia si vydražili osemnásť dresov za úctyhodných 5 161 eur.

Výťažok z dražby je určený na charitatívne účely, polovicu vydraženej sumy venuje Slovan Detskému domovu Bratislava a druhú polovicu OZ Hypotonik, ktoré pomáha v liečbe detských pacientov s hypotonickým syndrómom.

Záujemcovia v priebehu dražby adresovali 711 ponúk. Za najvyššiu sumu bol vydražený dres najlepšieho strelca najvyššej slovenskej súťaže Andraža Šporara, za ktorý je ochotný záujemca zaplatiť 522 eur.

​"Sme radi, že fanúšikovia prejavili o špeciálne dresy zo storočnice taký enormný záujem a takto pomohli dobrej veci. Naši priaznivci opäť ukázali veľké srdce. V priebehu dražby sme zaznamenali viac než sedemsto ponúk, za najvyššiu sumu bol vydražený dres Andraža Šporara, o ktorý sa v závere dražby strhla veľká bitka. Tešíme sa, že sme prostredníctvom tejto dražby mohli pomôcť tým, ktorí to potrebujú," vyhlásil v správe na oficiálnom webe bratislavského klubu marketingový riaditeľ ŠK Slovan Tomáš Straka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ŠK Slovan Bratislava (@skslovanbratislava),