Novinky - 22.05.2019 19:06

Agüero si vystrelil z fanúšikov. Trofej pre víťaza ligy na kúsky

Zdroj: huste.tv/Twitter

Tri trofeje za sezónu sa nepodarí získať často a Manchester City preto tento úspech patrične oslavuje. Okrem ligového triumfu sa tešil aj z ovládnutia dvoch domácich pohárových súťaží a z osláv sa hráči podelili množstvom fotografií a videí na sociálnych sieťach. Najviac však zarezonovalo krátke video z dielne Sergia Agüera. Ten ukázal dusnú atmosféru na balkóne, pod ktorým bola rozbitá trofej pre víťaza Premier League.

Ako sa ukázalo, šlo len o atrapu a 21-gólový argentínsky strelec pripravil na priaznivcov City žart. Pokiaľ ide o herecký výkon, ten bol viac ako dobrý od všetkých aktérov. Záber na roztrieštené kusy trofeje, zaskočených pozorovateľov z balkóna a následne vytrácajúci sa vinne vyzerajúci Agüero. Nejeden človek, ktorý sa k videu dostal, ostal v prvom momente zaskočený. Oslavy to však nijako narušiť nemuselo a pohár je v stave, v akom ho Citizens preberali.

Spečatenie ovládnutia dvoch z troch súťaží prišlo relatívne krátko po sebe. EFL Cup svoju bodku za ročníkom 2018/19 napísal už vo februári, keď manchesterský tím vyhral nad Chelsea 1:0 po penaltovom rozstrele. V lige si na definitívu musel počkať až do záverečného 38. kola, v ktorom zvládol súboj na pôde Brightonu a Premier League tak zakončil parádnou šnúrou štrnástich víťazstiev v rade. Finále FA Cup sa hralo len o šesť dní neskôr a súperom City bol Watford. Nad ním favorit vyhral 6:0.