Novinky - 23.05.2019 17:31

Osem zlomenín a prasknutý nos po prehre v MMA

Zdroj: huste.tv/Instagram

Je to len šport, no Sage Northcutt absolvoval po svojom 29-sekundovom vystúpení operáciu trvajúcu deväť hodín. Lekári museli dať dokopy až osem zlomenín, ktoré utrpel MMA bojovník pri svojej premiére v prestížnej organizácii One FC v Singapure. Nádejný Američan svoje prvé profesionálne kroky robil v Legacy Fighting Championship, odkiaľ sa dostal na scénu UFC. Bilancia 11-2 bola viac ako dobrá, zvíťazil v troch "Fight Nightoch" po sebe, do ktorých bol zaradený a One FC mu ponúklo možnosť pobiť sa o popredie rankingu welterovej váhy.

Brazílčan Cosmo Alexandre však bol nemilosrdný. Zaznamenal svoje ôsme víťazstvo v rade a s Northcuttom sa v klietke zdržal necelú polminútku. Tvrdým úderom poslal súpera k zemi a predposledný zápas turnaja "Enter The Dragon" mal až nečakane krátke trvanie. Lenže dramatické chvíle pokračovali ešte pár desiatok minút. Americký bojovník, so zjavne neprítomným výrazom, bol ošetrovaný priamo v ringu. Odtiaľ ho previezli do nemocnice a fanúšikom definitívne odľahlo, až keď sa prostredníctvom Instagramu prihlásil z nemocnice.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Super Sage Northcutt (@supersagenorthcutt),

"Už som čerstvý po operácii. Mal som osem zlomením a podrobili ma deväťhodinovej intenzívnej operácii. Cítim sa požehnane vďaka úžasnej starostlivosti, ktorá mi bola poskytnutá a za podporu, ktorej sa mi dostalo od One Championship, rodiny, priateľov a fanúšikov. Moja tvár terminátora nie je až taká ošuntená. Budem späť!" odkázal priamo z nemocničného lôžka. Sage Northcutt bol súčasťou veľkej výmeny, keď spoločne s ním z UFC do One FC putoval aj Demetrious Johnson a Eddie Alvarez. D.J. sa v novej organizácii uviedol marcovým víťazstvom, skúsený Alvarez na konci marca prehral.