Novinky - 08.07.2019 11:04

Subban a Vonnová dodržali tradíciu. Strach, čo vymyslia o rok

Zdroj: huste.tv/Instagram

Prominentný športový pár Lindsey Vonnová a P.K. Subban pútajú cez instagramové profily veľkú pozornosť a takto pred rokom dosiahli obrovskú odozvu vďaka svojej "oslave" Dňa nezávislosti. Americká lyžiarka sa vtedy odela do plaviek vo farbách americkej vlajky a hokejista predviedol podobnú pózu v podobnom odeve. 4. júl bol minulý týždeň opäť a americký hokejový reprezentant cez sociálnu sieť pripomenul, že u nich doma znamená tento sviatok špecifickú tradíciu.

Do bazéna pri rodinnom dome v Kalifornii skočil v ešte odvážnejšom odeve ako tomu bolo pred rokom a svojim fanúšikom takto poprial ku veľkému sviatku. Veľa sa toho evidentne pri tejto dvojici nezmenilo, akurát tak dejisko fotenia. Bývalú oporu Montrealu či Nashvillu kluby vymenili do New Jersey Devils a tam so svojou polovičkou momentálne žije.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa P.K. Subban (@subbanator),

Ďalšou zmenou oproti minulému roku bolo to, že ubudla časť odevu. V prípade Vonnovej je to v očiach mnohých chlapov len dobré, u Subbana je však na mieste trocha obavy, s čím príde (alebo skôr čo vynechá) o rok.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn),