Novinky - 11.07.2019 18:11

Véghov premožiteľ sa oháňal zbraňou a unikal pred políciou

Zdroj: huste.tv/youtube

Vážne problémy si vo vlasti narobil americký MMA bojovník Virgil Zwicker, ktorý sa minulý mesiac predviedol aj v Bratislave, kde v hlavnom zápase večera sklamal Zimný štadión Ondreja Nepelu tým, že poslal k zemi Atillu Végha. Po víťazstve navyše avizoval, že by si rád sily porovnal aj s Karlosom Vémolom, ktorý má pred sebou zápas storočia práve s miláčikom slovenského publika.

Problémy bitkára indiánskeho pôvodu spôsobil pohyb po Kalifornii so zbraňou, za čo k nemu bola privolaná polícia. Zwicker však nespolupracoval, vysadol na motorku a snažil sa ujsť. Naháňačka skončila jeho zastavením, po ktorom si siahol za opasok a hrozil, že zbraň vytasí. To ho už k zemi poslala motorka jedného zo strážcov zákona. Putoval do nemocnice, kde bol ošetrený a následne sa dostal do cely.

Spoza mreží sa dostal za kauciu vo výške 500 tisíc dolárov, ale nejaký čas ešte úplne spokojne spávať nebude. Polícia uňho doma našla celý arzenál zbraní a streliva, pričom nie všetko bolo držané legálne a nahlásené príslušným úradom tak, ako treba. Načasovanie tohto incidentu vôbec nebolo dobré. Po troch prehrách v rade vo svojej MMA kariére sa dokázal proti Véghovi chytiť, prinavrátiť si sebavedomie a v ťažkej váhe evidentne úplne odpísaný vo svojich 37 rokoch nie je.