Novinky - 04.08.2019 17:04

Obťažoval ženy, močil v uličke a spravil si obrovskú hanbu

Zdroj: huste.tv

Cestovať lietadlom je stresujúcim zážitkom pre mnohých ľudí a vyrovnávajú sa s tým rôzne. Niektorí napríklad aj niekoľkými pohárikmi "na odvahu", s ktorými to však netreba preháňať. Jednak vás do lietadla vôbec v podnapitom stave nemusia pustiť, a pokiaľ aj áno, stále nie je nič vyhrané. Na vlastnej koži to spoznala golfová hviezda Thorbjörn Olesen, päťnásobný víťaz European Tour a zároveň minuloročný víťaz Ryder Cupu. Počas letu z Ameriky do Británie sa stihol dopustiť sexuálneho obťažovania aj vyvolania verejného pohoršenia.

Dán sa pod vplyvom alkoholu počas vyše sedemhodinového letu poriadne odviazal a personál na palube mal s ním plné ruky práce. Keď mu let prišiel pridlhý, začal sexuálne obťažovať spiacu ženu v prvej triede. Medzipristátie a jeho vysadenie na šírom oceáne však nepripadalo do úvahy, tak neostalo nič iné, ako ho strážiť a brániť mu v akomkoľvek ďalšom obťažovaní spolucestujúcich. Olesen si vystačil aj sám a pred očami pobúrených ľudí vykonal malú potrebu priamo v uličke lietadla.

Po vystúpení vo Veľkej Británii a policajnom výsluchu bol prepustený a vyšetrovaný bude na slobode. Počítať sa dá s tým, že za vystrájanie v lietadle ho neminie vysoká pokuta a o jeho správanie sa bude zaujímať aj PGA. Vo svetovom poradí mu momentálne patrí 62. pozícia a požívanie alkoholu mohlo súvisieť aj s dobrým výkonom na minulotýždňovom turnaji v Memphise.

Tagy: lietadlo golf