Novinky - 13.08.2019 17:53

Aj tak ma nedokážu knokautovať. Hlási z lôžka domlátený Perry

Zdroj: huste.tv/Instagram

Medzi najväčšie hihlghty uruguajského turnaja UFC Fight Night 156 sa zaradil súboj Američana Mikea Perryho, ktorému sa po naskočenom kolene od Brazílčana Vicenteho Luqueho krv doslova liala z nosa, no napriek tomu vydržal až do konca a o jeho prehre rozhodli až rozhodcovia. Jeden z nich bol dokonca naklonený Perrymu. Ten tak s opuchnutou a krvavou tvárou putoval po svojej piatej kariérnej prehre priamo do nemocnice, hoci víťaz mu priamo v klietke zložil poklonu za výdrž a vystupňovanie tempa, nakoľko práve v treťom kole bol najnepríjemnejší.

Dvadsaťsedemročný Američan bol podrobený okamžitej operácii v snahe dať mu dokopy znetvorenú tvár. Ide pritom o bojovníka kontroverzného, ktorého viacerí súperi nemajú v láske a môžu za to najmä ostré "trash talky", ktoré pred svojimi zápasmi predvádza. Hoci bol za ostatné roky zdolaný až štyrikrát, boli to rozhodnutia arbitrov a v jednom prípade submisia. Preto je jeho odkaz cez Instagram so vztýčenými prostredníkmi jasný: "Aj tak ma nedokážu knokautovať"

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Platinum Mike Perry (@platinummikeperry),

Vrcholom víkendového eventu v uruguajskom Montevideu bol titulový ženský zápas mušej váhy, v ktorom sa po druhý raz v kariére stretla Valentina Ševčenková s Liz Carmoucheovou. V septembri 2010 dokázala Američanka túto súperku knokautovať a je tak jednou z dvoch premožiteliek v kariére bojovníčky kirgizského pôvodu. Tento raz však odveta Ševčenkovej vyšla, päťkolový boj vyhrala na body a opasok ostal v jej držaní.

Tagy: UFC Mike Perry