Novinky - 16.08.2019 16:11

Zápas muža so ženou? Dvojica javí vážny záujem

Zdroj: huste.tv/youtube

Celkom bizarná vec sa črtá na scéne Ultimate Fighting Championship a kritici tejto organizácie tvrdia, že pokiaľ by za tým boli veľké peniaze, aj sa to naozaj uskutoční. Henry Cejudo je držiteľom titulového opasku v mušej aj bantamovej váhe a sníva o ďalšom. Ten nateraz pomenujme ako "medzirodový".

Bezprostredne po júnovom víťazstve nad Marlonom Moraesom vyhlásil, že zdolá kohokoľvek, kto sa mu postaví do cesty a pokiaľ by to mala byť Amanda Nunesová, šampiónka bantamovej váhy, pôjde do toho. Brazílčanka si z tejto výzvy robila žarty a viacerí Američana kritizovali za slová plné nevyprchaného adrenalínu. Lenže evidentne nešlo len o výlev emócií. Vo svojich výzvach ženám pokračuje a po novom sa zaujíma o duel s Valentinou Ševčenkovou.

Tá pred týždňom presvedčivo obhájila svoj titul v mušej váhe a slov Cejuda sa rozhodne nezľakla. "Dávaj si pozor na to, čo si praješ. Vnímaš sa ako lovec zlata, ale pritom sa ti môže stať, že všetko svoje zlato stratíš. Jeho výzva bola seriózna, vyzeral až že nalieha. Nikdy nemám strach a ničoho sa nebojím," zareagovala v rozhovore.

Reálne si mužsko-ženský duel v MMA predstaviť mimoriadne ťažko. Cejudo a Ševčenková sú síce výškovo aj váhovo na tom veľmi podobne, avšak do plánovania takéhoto niečoho by zdravý človek nešiel. To si však svojho času verejnosť mohla hovoriť aj o vízii, že sa dvaja muži zatvoria do klietky a do krvi sa v nej pobijú.