Novinky - 20.08.2019 22:39

Čerstvý šampión sa cíti hlúpo za oslavu na idiota

Zdroj: huste.tv/Instagram

Americký MMA bojovník Stipe Miocic dokázal po trinástich mesiacoch oplatiť prehru v titulovom zápase Danielovi Cormierovi a získal titulový opasok ťažkej váhy UFC opäť do svojich rúk. Rodák z Ohia s chorvátskymi koreňmi si na odvetu počkal poriadne dlho, no dostal ju bez toho, aby musel predtým absolvovať duel s iným popredným vyzývateľom tejto divízie. Na konci štvrtého kola poslal súpera k zemi a oslavu si poriadne užil.

Pomerne dlhý čas bez zápasu na Miocicovi nebol vidieť a v pozápasovom rozhovore prezradil novinku, ktorá sa nečakane pozitívne prejavila aj v jeho príprave: "Stal som sa otcom a pravdupovediac, práve to ma udržuje v kondícii. Neviem, akú som mal váhu predtým, ale dobre som jedol, dostatočne pil a k tomu bolo dosť horúce leto. Do formy som sa dostával pomaly, ale šlo to dobre," Tri kolá to pritom vôbec s jeho vyhliadkami nevyzeralo dobre a jasne prehrával. To sa podpísalo aj na výzore jeho krvavej a opuchnutej tváre. Pri TKO však dovtedajší priebeh súboja nerozhoduje. Knokaut si pripísal už pätnásty raz zo svojich 19 profesionálnych víťazstiev.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ufc (@ufc),

Celkom široká je pritom aj ponuka jeho možných súperov na ďalší zápas. V ťažkej váhe sa ponúka Blaydes, Lewis či Velasquez, no záujem o tento titul javil aj Jon Jones z poloťažkej váhy. "Práve som si kúpil nový dom a už sa neviem dočkať, keď sa doň vrátim. Až potom začnem rozmýšľať nad tým, čo bude ďalej," prehlásil ležérne o svojej budúcnosti v UFC. Otázku dostal aj o svojom tančeku, ktorý predviedol ešte kým jeho zdolaný súper ležal na zemi. "Neviem, bolo to asi dosť hlúpe. Správam sa ako idiot, keď mám zvýšenú hladinu adrenalínu. Jednoducho, keď mám radosť, robím hlúpe veci," pobavil fanúšikov v Anaheime.