Novinky - 23.08.2019 11:52

McGregor prekvapil - slová plné pokory a uznania rivalovi

Zdroj: huste.tv/Instagram

Pozoruhodným spôsobom sa naspäť do kolotoča Ultimate Fighting Championship vrátil Nate Diaz, ktorý absolvoval zápas po troch rokoch. Po slávnom dvojzápase s McGregorom bol totiž suspendovaný pre marihuanu, no na tento šport nezanevrel a v Anaheime sa ukázal presne takým spôsobom, akým si ho fanúšikovia pamätajú. Zapáleným jointom provokoval počas oficiálneho fotenia a v klietke predviedol veľmi kvalitný výkon a zaslúžene na body zdolal Anthonyho Pettisa.

Celkom nečakane mu veľkú poklonu zložil Conor McGregor, s ktorým absolvoval Diaz v minulosti azda svoje dva najslávnejšie zápasy kariéry. Prvý vyhral na submisiu, druhý trochu sporne rozhodcovia pripísali Írovi. "Pred tromi rokmi som šiel s týmto zvieraťom do vojny. Gratulujem ti k víkendovému víťazstvu, Nate! Motivuje ma to k môjmu vlastnému návratu. Nebudem ti vyčítať, že si si po zápase nepýtal náš tretí vzájomný zápas. Ty sám vieš, aký som, keď sa ide na vec. Zlý. Miloval som naše súboje od prvého až do tretieho kola so všetkým tým, čo si do nich vložil. Dúfal som, že to dáš aj do tohto zápasu a stalo sa. Budem pripravený, ak by na to malo dôjsť opäť. Keď nie, budem ťa navždy rešpektovať. Vojna naveky," vyznal sa prostredníctvom Instagramu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Kalifornčanov návrat do oktagonu je len prvým krokom k tomu, aby sa trilógia mohla uskutočniť. Teraz sa očakáva návrat McGregora, ktorý to však odkladá a podľa viacerých nebude schopný vletieť do klietky v takej forme, aby si poradil s niekým z elitnej päťky vyzývateľov ľahkej váhy. Nate Diaz na to šiel pomalšie, zdolal Pettisa a najintenzívnejšie sa teraz hovorí o možnosti jeho súboja s Jorgem Masvidalom z welterovej váhy. To by boli bez pochýb jatky, aké majú fanúšikovia radi.