Novinky - 09.09.2019 21:07

Joshua rozoslal pozvánky na zápas. Nechýba Obama či Beyonce

Zdroj: huste.tv

Je dobrým zvykom, že prestížne boxerské zápasy navštevujú aj mnohé osobnosti z celebritného prostredia a inak tomu nebude ani v Diriyahu, kde sa uskutoční odveta titulového zápasu medzi Andym Ruizom a Anthonym Joshuom. Činil sa predovšetkým druhý menovaný aktér tohto súboja, ktorý do Saudskej Arábie napozýval pomerne početnú britskú a americkú smotánku a od viacerých pozvaných ešte len očakáva odpovede. V prvých radoch by rád videl bývalého prezidenta USA, veľkú americkú popovú hviezdu, populárnych hercov, oporu futbalového či kriketového národného tímu Anglicka, ostrieľanú divadelnú herečku aj niekoľko obľúbených instagramových modeliek.

"Nechal som sa unášať svojou fantáziou," so širokým úsmevom hlási Joshua, ktorý má v okruhu svojich priaznivcov pomerne veľa známych mien. Pred časom sa fotografiou s ním na Instagrame popýšil Barack Obama, bývalý prezident Spojených štátov, a aj jemu sa ušla jedna z prominentných pozvánok. Do júna tohto kalendárneho roka bol Brit nezdolaný, no jeho 23. profesionálny zápas priniesol prehru s Mexičanom Ruizom. K znovunabratiu sebavedomia a znovuzískaniu opasku mu má pomôcť aj to, že pri ringu uvidí napríklad speváčku Beyonce, kriketového reprezentanta Joea Roota, futbalistu Harryho Kanea, slávnu britskú herečku Judi Denchovú, hudobníka Eda Sheerana či hercov Dwaynea "The Rock" Johnsona a Willa Smitha. Viacerí z nich boli prítomní už v Madison Square Garden pri prvom vzájomnom zápase tejto dvojice.

AJ tvrdí, že ho prehra pred tromi mesiacmi výrazne nerozhodila. Naopak, pomohla mu: "Prežil som svoju prvú profesionálnu prehru a začal som si viac uvedomovať, že vonku je veľa ľudí, ktorí mi veľmi emotívne držia palce a naozaj chcú, aby som vyhral. Pochopil som, že nebojujem len sám pre seba, ale za krajinu, za kontinent a za ľudí, ktorí milujú box," rozrečnil sa v rozhovore pre britské médiá. Do ringu by mal tento raz vstúpiť s menším egom, väčším srdcom a mnohí jeho krajania nepochybujú, že si opasok vezme späť. Aj preto sa naďalej otvorene hovorí o plánoch na zápas dvoch britských hviezd proti Tysonovi Furymu. "Budem hovoriť o svojich najbližších krokoch a o tom, čo ma čaká. Budem bojovať s Andym Ruizom, ktorý je skvelým bojovníkom a na to som teraz naplno zameraný," odmietol nateraz špekulácie o konfrontácii so svojím krajanom.