Novinky - 14.09.2019 12:03

Slávny magazín vyzliekol UFC šampiónku donaha

Zdroj: huste.tv/Twitter

Americká športová stanica ESPN sa venuje aj vydávaniu mesačníka "Body Issue", ktorý je venovaným predovšetkým fitnesu a posilňovaniu, a to prevažne pre mužského čitateľa. Dokazuje to aj fakt, že vo viacerých svojich vydaniach vyzliekol veľkú športovú hviezdu, okrem iného napríklad tenistku Serenu Williamsovú či futbalovú brankárku Hope Solovú. Najnovšie číslo ponúklo pikantné obrázky Amandy Nunesovej, ktorá momentálne drží majstrovský titul hneď vo dvoch váhach UFC.

Práve opasok z bantamovej a mušej váhy je na jednej fotografii tým jediným, čo zakrýva citlivé partie tela brazílskej bojovníčky. Ďalšie snímky ju zachytávajú v rôznych bojových pózach a druhotný cieľom je predstaviť aj tetovania, ktoré zdobia jej telo. Ako sa hovorí, jej fotografie v tmavej miestnosti nechali na fantázii naozaj málo a aj takýmto spôsobom pozdvihla svoju popularitu pred blížiacou sa ďalšou obhajobou titulu.

14. decembra sa po druhý raz v kariére stretne s Holanďankou Germaine de Randamie a očakáva sa poriadne agresívna prestrelka. V roku 2013 dokázala už túto súperku zdolať, ale odvtedy spravila špecialistka na kickbox obrovský progres a v titulovom zápase môže ponúknuť veľa. Bilancia šampiónky z Brazílie je v súčasnosti 18-4, jej európska sokyňa je na 9 výhrach a 3 prehrách.