Novinky - 17.09.2019 18:51

Šok v NFL. Na štadióne náhle vypukol obrovský požiar

Zdroj: huste.tv/Twitter

Účastníci National Football League majú za sebou úvodné dva tohtosezónne zápasy a súčasťou otvorenia nového ročníka bola aj príprava techniky všetkého druhu, ktorá mala zabezpečiť patričnú šou. Takto to poňali aj usporiadatelia na štadióne Tennessee Titans a na nejaký čas ostalo v ich domovskom stánku poriadne horúco. Nielen, pokiaľ ide o emócie napätých fanúšikov, ale najmä pre obrovský plameň, ktorý vznikol tesne za postrannou čiarou. Jeden z reproduktorov nezvládol nápor, ktorý naň bol kladený a jednoducho vzbĺkol.

Otvorenie zápasu medzi domácimi "Titanmi" a hosťujúcim Indinapolisom Colts vôbec nevyšlo podľa predstáv. Požiar bol dokonca založený v blízkosti tunela, cez ktorý hráči vybiehajú na hraciu plochu a mohutný čierny dym sa rozľahol tribúnami. Našťastie, do akcie sa rýchlo dostali usporiadatelia a hasiči, ktorí sa snažili hrozbu dostať pod kontrolu. Po niekoľkých desiatkach sekúnd to aj zvládli a úvodný výkop ligového stretnutia prebehol bez meškania.

Hoci plameň na hracej ploche nebol tým, čo si diváci prišli na Nissan Stadium pozrieť, nakoniec z neho mali celkom slušný zážitok. Na Twitteri sa objavilo viacero videí, ktoré situáciu opisujú slovnými hračkami, ako v Tennessee vzplanula nová sezóna, trávnik pri nástupe domácich doslova horel alebo starým známym "Titans are on fire".