Novinky - 07.10.2019 15:11

Víťazom súťaže Pochváľ sa víťazným pokrikom je TJ Družstevník Hlboké

Zdroj: huste.tv

V čase reprezentačnej prestávky zostáva štúdio HUSTE.tv počas víkendu prázdnejšie ako zvyčajne. Aby naši kameramani, režiséri a komentátori nevyšli z cviku, rozhodli sme sa uskutočniť súťaž pre všetky tímy na Slovensku v rôznych vekových kategóriach. Mali ste nám poslať víťazný pokrik svojho tímu a mohli ste vyhrať live prenos na HUSTE.tv z vášho zápasu. Dnes sme určili víťaza tejto premiérovej súťaže a stáva sa ním TJ Družstevník Hlboké. 

TJ Družstevník Hlboké je aktuálne lídrom VI. ligy majstrovstiev okresu Senica. V desiatich doterajších dueloch zaznamenali Hlbočania 9 výhier a jedinú remízu, pričom inkasovali len 6 gólov. Zaujímavosťou je, že v tejto sezóne chytá v Hlbokom známy ligový brankár Andrej Fišan!

Už túto sobotu 12. 10. 2019 o 15:00h  budeme s kamerou na zápase priamo v Hlbokom. V 11. kole privítajú na svojom ihrisku OŠK Rohov.

Prečo práve Hlboké? Natočili a poslali nám nahrávku svojho víťazného pokriku priamo z kabíny. Týmto si zabezpečili ďalšie víťazstvo. Historický priamy prenos zo svojho štadióna. 

Nabudúce neváhajte a skúste šťastie aj vy. Sledujte HUSTE.tv na našom facebooku a čakajte na ďalšiu podobnú súťaž, v ktorej budeme radi pokračovať. Pripomeňme si ešte raz túto premiérovú:

Poď do toho a staň sa aj ty hviezdou internetu!

TJ Družstevník Hlboké, aktuálny líder VI. ligy v okrese Senica.