Novinky - 09.10.2019 22:07

Viezol dcéru do školy, zatkli ho pre podozrenie z terorizmu

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv

Celkom kurióznu príhodu zažil bývalý britský boxerský šampión Wadi Camacho. Ani tridsať profesionálnych zápasov a opasok BBBofC z neho pre verejnosť nerobí až takú známu tvár a nepríjemne to pocítil v jeden deň, keď odprevadil svoju dcérku do školy. Po ceste domov sa pristavil pri londýnskej O2 Arene s plánom nahrať krátke video pre svojich priaznivcov na Instagrame, no okoloidúcim sa jeho správanie zdalo podozrivé.

Na chlapíka s katalánskym výzorom a hustou čiernou bradou zavolali policajnú hliadku, ktorá nezaháľala a svoju misiu poňala skutočne seriózne. Camacha priviedla na stanicu, kde ho mala podrobiť až dvanásťhodinovému vypočúvaniu. Preň nestihol dcérku vyzdvihnúť zo školy, navyše mu strážcovia zákona zhabali mobilný telefón a neostalo nič iné, len čakať. Z jeho odmlčania boli prekvapení aj v samotnej škole. Na verejnosti vystupuje ako oddaný otec a dcéru dokonca pravidelne vodí na veľké tlačové konferencie, kde sa zvykla hrať s jeho šampiónskym opaskom, kým barcelonský rodák rozdával rozhovory.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Wadi Camacho AKA Machoman? (@teammacho1),

"Fotil som si O2 Arenu, ktorá je z tejto strany nadránom naozaj krásna. Zrazu som si uvedomil, že som obkľúčený policajtmi, ktorí ma zatkli pre podozrenie z terorizmu," opísal pre médiá zvláštnu skúsenosť s dodatkom, že vyšetrovanie stále trvá, no aspoň bol prepustený na slobodu. Jeho športovú kariéru incident už nijako nepoznačí. Septembrový duel s Deionom Jumahom bol jeho posledným v kariére.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora