Novinky - 15.10.2019 20:42

Kickboxer naskočeným kolenom súpera takmer pripravil o oko

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Kúsok pre skutočných fajnšmekrov kickboxu ponúkla víkendová šou v Miláne. V treťom najväčšom zápase večera proti sebe stáli Taliani Luca Cecchetti a Alex Avogadro, pričom ich duel priniesol najbrutálnejšie KO nielen daného večera, ale na nejaký čas aj na celej scéne bojových športov. Postaral sa oň prvý menovaný, ktorý už v prvom kole dokázal trafiť precízne naskočené koleno. Hoci bol Avogardo odhodlaný v boji ešte pokračovať, krv mu tiekla po tvári doslova prúdom a lekári boli nútený stretnutie predčasne ukončiť.

Celý event prebiehal pod hlavičkou MMA organizácie Bellator, ktorá sa vo svojom portfóliu venuje aj kickboxerom. Turnaj na talianskej pôde bol už dvanástym svojho druhu a jeho zlatým klincom bol kanadsko-talianský titulový zápas medzi Gabrielom Vargom a domácim miláčikom Cristianom Faustinom. Na sklamanie publika sa z víťazstva na body tešil bojovník zo Severnej Ameriky. Aj preto sa možno stala brutalita Lucu Cecchettiho výraznejšou témou. "Takže ty chceš byť bojovníkom? Potom sa musíš pripraviť na to, že sa tvoja tvár stretne aj s takýmito naskočenými kolenami," napísala organizácia k videu na svojom Instagrame.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Bellator MMA (@bellatormma),

Viacerí zložili veľkú poklonu zdolanému Avogadrovi, ktorý aj po takomto zásahu ostal na nohách a bol odhodlaný v boji pokračovať. To by však už hraničilo s ohrozením jeho zdravia, preto mu zdravotníci dlhší ako dvojminútový pobyt v ringu nedopriali. Veď už len samotný pohľad na jeho oko budí v mnohých hrôzu a je zrejme len pre odolnejšie a silnejšie povahy.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora