Novinky - 28.10.2019 14:41

Triumfálne vyhlásenie v Mexiku a TÁTO nechutná trofej?

Veľká cena Mexika má špecifické podmienky vo vysokej nadmorskej výške. Tá prináša zaujímavé výsledky v úžasnej, akoby futbalovej atmosfére. Ale nie všetko je dokonalé. 

Po nedeľňajších pretekoch sa zniesla aj vlna kritiky. Triumfálne vyhlásenie najlepších jazdcov zatienili slová po ceremoniáli. Zvíťazil Lewis Hamilton na Meredese pred Vettelom na Ferrari a Bottasom tiež z Mercedesu. Sebastian Vettel sa rozohnil pri pohľade na trofej za 2. miesto, inšpirovanú  dizajnom hlavného sponzora pretekov F1 - pivovaru Heineken. " Je to hanba! Odjazdíme skvelé preteky, do ktorých dáme toľko úsilia a dostaneme do rúk takúto hnusnú zelenú trofej. Sponzora vidíme napísaného všade naokolo. Ako trofej by malo byť niečo tradične mexické," neskrýval rozpaky Vettel. 

Vzápätí na pódium  prišiel chlapík v kombinéze a bielej prilbe so selfie tyčou.. Jeho úlohou bolo odfotiť sa s jazdcami. Ale selfie s Vettelom nikde nenájdete. Sebastian ho odstrčil a poslal kade ľahšie. Nie každý je na tento druh zábavy po napínavých pretekoch pripravený. 
Avšak novinka s plošinou s víťazným vozidlom a víťazom bola excelentná. Auto na pódiu potešilo všetkých fanúšikov a divákov. Veď si to pozrite.