Novinky - 01.11.2019 20:57

Šoumen Djokovič vyskúšal Zlatanovu matrix výzvu. Aspoň pobavil

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Nie je to tak dávno, čo sa futbalista Zlatan Ibrahimovic pokúsil prostredníctvom sociálnych sietí rozšíriť novú zábavku "matrix challenge". Spojil v nej svoje zručnosti z futbalu aj bojových umení a na realizáciu okamžite vyzval niekoľko športových hviezd z rôznych odvetví. Očakávalo sa možno, že to spustí veľkú vlnu na Instgrame aj Twitteri, ale opak bol pravdou. Manéver v štýle Nea sa neuchytil podľa očakávaní, možno aj preto, že ide o ťažký kúsok na prevedenie. Na vlastnej koži sa o tom presvedčil tenista Novak Djoković, ale chvályhodné je, že výzvu prijal.

Počas finesy musel síce vymeniť loptičky, ale s prižmúrením očí a vedomím, že ide o skutočného šoumena, to možno označiť za zvládnuté. Nezabudol ani na "reťazovkovú" zložku podobných príspevkov a na napodobnenie vyzval Kyliana Mbappého, Cristiana Ronalda a srbského basketbalistu Bogdana Bogdanovića. Faktom je, že po Ibrahimovicovej pozvánke ostalo okolo Matrix Challengu pomerne ticho a príliš veľa úspešných realizátorov z prostredia športových hviezd sa nenašlo. Uvidíme, či im tenisová svetová jednotka dodala svojím pokusom sebavedomie.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#matrixchallenge ?? thanks for the nom @iamzlatanibrahimovic. @bogdanbogdanovic @k.mbappe @cristiano show me what you got

Příspěvek sdílený Novak Djokovic (@djokernole),

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora