Novinky - 13.12.2019 12:44

Ako to vyzerá, keď si majstri sveta vymenia úlohy?

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Youtube

Obaja patria k velikánom svojho športu. Obaja sú viacnásobní majstri sveta. Lewis Hamilton a Valentino Rossi si vymenili úlohy a otestovali svoje zručnosti na odlišných strojoch. Športové ikony tak využili zimnú prestávku na takýto zaujímavý zážitok.

Aktuálny šampión seriálu Formuly 1 netají svoju lásku k motorkám, ktorú už dlhšie prezentuje aj na svojich sociálnych sieťach. Tentokrát si skúsil motocykel Yamaha, ktorý však zdatne zvládol a to aj napriek tomu, že sa po testovacej jazde Rossimu posťažoval na nepríjemný vietor.

Svoje si však odjazdil aj Talian. Zasadol do víťazného monopostu nemeckej stajne Mercedes z roku 2017 a absolvoval pár okruhov na trati v španielskej Valencii. Sedemnásobný majster sveta v kategórii MotoGP mal počas svojej jazdy problémy s viditeľnosťou, no Hamiltonovi tvrdil, že po niekoľkých okruhoch si aj na túto skutočnosť zvykol.

Ako by si obe legendy svojich športov počínali v ostrom závode si môžeme len domýšľať. Postačiť nám zatiaľ musí video z testovacej jazdy.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora