Novinky - 31.01.2020 10:11

Svetová tenisová hviezda na zápase Tipsport ligy! Ukázala komu fandí

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Facebook

Stredajší zápas hokejovej Tipsport ligy medzi Slovanom Bratislava a Popradom priniesol okrem víťazstva hostí aj jednu zaujímavú udalosť. Na tribúne sa totiž medzi fanúšikmi ocitla aj tenisová hviezda Belinda Benčičová.

Švajčiarka so slovenskými koreňmi po vypadnutí na prvom grandslame sezóny prišla podporiť svoj obľúbený hokejový tím. Ako je známe, Benčičová často trávi svoj voľný čas práve na Slovensku a podľa dostupných informácií zvykne zavítať aj na Zimný štadión Ondreja Nepelu. K hokeju však 22-ročná tenistka má dlhoročný vzťah. Hrávali ho totiž jej dedko, brat i otec Ivan, ktorý pôsobil aj v najvyššej švajčiarskej súťaži.

Talentovaná hráčka sa v najbližšom vydaní rebríčka WTA ocitne na piatom mieste, čo bude kariérne maximum pre švajčiarsku reprezentantku. Na Australian Open síce neprešla tretím kolom, v ktorom nestačila na Estónku Anett Kontaveitovú, no ešte predtým si poradila s Annou Karolínou Schmiedlovou či Jelenou Ostapenkovou. Najbližšie by sa Benčičová mala predstaviť v polovici februára na turnaji v Dubaji.

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora