Novinky - 15.02.2020 19:26

Cantona ako hlavná postava hudobného videoklipu

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/youtube

Eric Cantona sa radí do kategórie bývalých futbalistov, o ktorých je výrazne počuť aj po konci profesionálneho pôsobenia v kopačkách. Rád prejavoval svoje názory, často aj trochu kontroverzné, a udržanie sa na očiach mu vynieslo hereckú rolu vyšetrovateľa vo filme Le Voyageur. Najnovšie si ho do klipu ku svojej najnovšej piesni obsadil Liam Gallagher, bývalý člen skupiny Oasis.

Gallagher je rodákom z Manchestru a netají sa tým, že je fanúšikom miestnych City. Napriek tomu do svojho klipu k piesni "Once" obsadil klubovú legendu mestského rivala. "Som nadšený z toho, že Eric Cantona, posledný poriadny futbalista, hrá v mojom klipe. Piesne, ako je táto, sa neobjavujú často. Rovnako tak ani výnimoční hráči, ako on," napísal na sociálnych sieťach ku svojej novinke, ktorú zverejnil na konci januára.

Úloha legendárneho Francúza je pomerne jasná - je kráľom a s korunkou na hlave sa prechádza po meste. Prezývku "King Eric" nadobudol práve vďaka svojmu futbalovému pôsobeniu. Spojenie Gallaghera s futbalovou hviezdou nie je úplnou novinkou. Keď ešte hudobné teleso Oasis realizovalo európske turné v roku 2008, jednou z jeho tvárí bol aj Alessandro Del Piero, ktorý im venoval dres.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora