Novinky - 10.03.2020 18:09

Nepekná skúsenosť golfovej krásky. Unikli jej nahé fotky

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv/Instagram

Dvadsaťšesťročná Američanka Paige Spiranacová patrí bez pochýb medzi to najkrajšie, čo možno sledovať na golfových greenoch a aj preto sa jej Instagram, plný zvodných fotografií, teší vyše dvom miliónom sledovateľov. Vzhľadom na fotografie a videá, ktoré pridáva z golfových ihrísk, bola dokonca LPGA viackrát napomenutá a mnohí jej vyčítajú, že vyzerá príliš sexi a správa sa príliš vyzývavo na to, aký "aristokratický" šport reprezentuje.

Nedávno sa vo svojom podcaste podelila o veľmi nepríjemnú skúsenosť, ktorou si prešla pred tromi rokmi. Počas vzťahu svojmu priateľovi poslala niekoľko svojich nahých fotiek a ten ich po rozchode neváhal zverejniť na internete. Pôvodne kolovali len medzi známymi, no zakrátko sa rozšírili aj medzi širšiu verejnosť a Spiranacová dostávala správy od cudzích ľudí, ktorí ju videli nahú a chceli by vidieť ešte viac. Také niečo by zamávalo psychikou každého. "Keď som sa konečne odhodlala konfrontovať bývalého priateľa s tým, že nemôžem uveriť, čo spravil, odpovedal, že ja som tou 'sľapkou', ktorá mu takéto obrázky poslala a trest za to si zaslúžim," doplnila vo vysielaní ďalší kus škaredého príbehu.


Miliónu zhliadnutí sa na Youtube blíži aj obyčajné video, na ktorom si kráska z Arizony ide zahrať

"Každé ráno som sa zobúdzala so strachom, na akej novej webstránke sa moje fotky objavia a ktorý bulvár sa ich chytí. Stresovalo ma, že neustále pribúdajú ďalší ľudia, ktorí sa k fotografiám dostanú," rozprávala, pričom podporu nenachádzala ani na sociálnych sieťach, kde sa množili názory, že poslaním takýchto záberov priateľovi spravila chybu ona a právom má za ňu pykať. Všetko vyvrcholilo keď dostala správu od neznámeho človeka, ktorý mal fotky rozšíriť do médií, pokiaľ mu nezaplatí alebo aspoň nepošle viac podobných aktov. Stalo sa to pár sekúnd pred tlačovou konferenciou v Dubaji. Na tej sa rozplakala a odôvodnila to veľmi všeobecne tým, že sa jej dotkli komentáre niektorých ľudí, ktorí ju súdia. K tomu, že je obeťou kyberšikany, sa nepriznala. Na jednom z turnajov dokonca fanúšik ukazoval jej nahú fotografiu ostatným divákom, čím Spiranacovú opäť priviedol k slzám.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paige Spiranac (@_paige.renee),

Vraví sa, že každá senzácia trvá len chvíľu, no s touto osobnou "senzáciou" sa golfistke darilo vysporiadať len veľmi ťažko: "Takéto drobnosti sa stávali neustále. Hovorila som si, že už som to prekonala a o mesiac na to úplne zabudnem. Lenže o pár týždňov to niekto vytiahol znova a znova." Niekoľko mužov to navyše bralo aj ako inšpiráciu k tomu, aby jej poslali obrázok svojho obnaženého údu, kým ďalšia časť verejnosti jej škaredo nadávalo za to, ako si neváži samú seba. Traumu prekonala pomerne nečakane - verejným nafotením aktov pre Sports Illustrated, čo bolo jej dávnym snom: "Bola som úplne nahá a bol to skvelý pocit. Cítila som, že som nad tým vo svojej mysli konečne zvíťazila. Posilnilo ma to a povedala som si, že idem do toho podľa svojich pravidiel a získavam svoje telo naspäť,"

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paige Spiranac (@_paige.renee),

Hoci má rodáčka z Colorada, žijúca v Arizone, závideniahodné telo, pred rokom 2016 sa na jej profile naozaj zriedka vyskytovali fotografie, ktoré by mohol niekto definovať za hranicou vkusu. Odvážnejšie pózy strihá až po prelomení svojho traumatického zážitku. V roku 2017 sa dokonca stala ambasádorkou Cybersmile, čo je organizácia na podporu a vzdelávacie programy v oblasti kyberšikany a jej dopadov. Golf dnes už profesionálne nehráva, je z nej rekreačná hráčka a o svoje skúsenosti sa delí od mikrofónu. Nestavia sa pritom do pozície odborníčky a hviezdy, ale samú seba označuje ako "golfové instagramové dievča".

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora