Novinky - 11.03.2020 10:44

Maratón v Bratislave preložili z apríla na september

Tomáš Magáth Autor: Tomáš Magáth | Zdroj: huste.tv/sita

Organizátori čoraz populárnejšieho maratónu v Bratislave rozhodli o presune podujatia na september 2020. Pôvodne sa podujatie ČSOB Bratislava Marathon 2020 malo konať 4. a 5. apríla, ale na základe rozhodnutia ústredného krízového štábu SR bolo zrušené. Nový termín akcie je 5. a 6. september.

"Po dohode základných koordinačných zložiek podujatia sme podujatie presunuli na prvý septembrový víkend. Budeme veľmi šťastní, ak väčšine z vás, našich registrovaných bežcov, bude nový termín ČSOB Bratislava Marathon vyhovovať a podarí sa nám stretnúť sa a spoločne osláviť 15. narodeniny," informoval riaditeľ podujatia Jozef Pukalovič pre oficiálny web Slovenského atletického zväzu (SAZ). Na akcii sa očakáva účasť päťciferného počtu bežcov.

V Bratislave sa doteraz konalo 14. ročníkov tohto maratónu, prvý v apríli 2006. Víťazmi zatiaľ ostatnej edície boli Poliak Slawomir Gawlik a Češka Barbora Nováková.

"Uvedomujeme si však, že nie všetkým nový termín môže vyhovovať. Vašu dôveru si veľmi vážime a v prípade, že sa nebudete môcť zúčastniť na podujatí v jesennom termíne, môžete si presunúť štartovné na niektorý z nasledujúcich troch ročníkov (2021, 2022, 2023), alebo ho darovať podľa vlastného uváženia," odkázal šéf podujatia už prihláseným bežcom. 

Podujatie bude vysielané aj prostredníctvom športovej internetovej televízie HUSTE.tv!

Tomáš Magáth

Tomáš Magáth

Viac článkov od autora