Novinky - 21.03.2020 16:44

Ako si krátia chvíle hráči Realu Madrid?

Tomáš Horváth Autor: Tomáš Horváth | Zdroj: Huste.tv/Instagram

Futbalisti, no najmä basketbalisti španielskeho Realu Madrid, boli medzi prvými tímami na svete, ktoré sa ocitli v karanténe. Dôvodom bolo potvrdenie nákazy jedného z basketbalistov “Bieleho baletu”. Od tohto momentu už pár dní ubehlo a tak si športovci povedali, že si spríjemnia dni v karanténe. Vymysleli novú internetovú výzvu, do ktorej sa pokojne môže zapojiť každý.

Ide o takzvanú “Cap Socks Challenge” a princíp je naozaj jednoduchý. Umiestnite šiltovku pod určitý predmet v byte, ktorý bude záťažou tak, aby pokrývka hlavy držala vo vzduchu. Následne si vezmete tri páry zrolovaných ponožiek a na vzdialenosť štyroch krokov sa snažíte všetky upratať do šiltovky. Táto výzva je tak ďalšou, ktorú vymysleli športovci.

Ako prvý dostal tento nápad basketbalista Rudy Fernández, ku ktorému sa však pripojili aj členovia A-tímu futbalového Realu Madrid. Svoje schopnosti ukázali napríklad Lucas Vázquez, Alphonse Areola či kapitán “Bieleho baletu” Sergio Ramos. Všetci boli pri svojich pokusoch úspešní. Ako by sa darilo vám?

Tomáš Horváth

Tomáš Horváth

Viac článkov od autora