Novinky - 07.04.2020 19:09

Neuveriteľné! Mal olízať priateľku, aby ju nakazil

Richard Weinfortner Autor: Richard Weinfortner | Zdroj: huste.tv

Bývalý profesionálny hráč amerického futbalu a neskôr rešpektovaný televízny moderátor Jim Hill rieši vážny problém. Na svojej priateľke sa mal dopustiť domáceho násilia, a to veľmi bizarným spôsobom. Namiesto cesty za rodinou šiel na výlet do Las Vegas, čo jeho partnerka prekukla. Počas vyostreného rozhovoru ju mal pritlačiť k stene, povedať jej, že sa pravdepodobne nakazil koronavírusom a agresívnym spôsobom jej olízal tvár.

Priateľka nezaháľala, ihneď incident oznámila na polícii a momentálne prebieha vyšetrovanie. Hill prostredníctvom právnikov odkázal, že odmieta všetky obvinenia a je presvedčený o svojej nevine. Súd bude prebiehať 22. apríla a dovtedy sa nesmie k poškodenej priblížiť na vzdialenosť menšiu ako 100 yardov (bez mála 100 metrov).

73-ročný rodák zo San Antonia si v profesionálnej kariére zahral za San Diego Chargers, Green Bay Packers a Cleveland Browns. Ochutnal aj filmový priemysel. Vo filme Rocky III. si zahral samého seba, čiže športového moderátora. Na Hollywoodskom chodníku má dokonca svoju vlastnú hviezdu.

Richard Weinfortner

Richard Weinfortner

Viac článkov od autora