Novinky - 20.04.2020 07:00

Známy youtuber Expl0ited sa chce biť! Čo plánuje?

redakcia Autor: redakcia | Zdroj: Svet MMA

Na domácej scéne je MMA skutočným fenoménom a sme svedkami toho, že už aj známe osobnosti vidíme čoraz viac nie len na tréningu, ale priamo v klietke. Ďalším v poradí, kto by si chcel najtvrdší šport vyskúšať na vlastnej koži, je známy youtuber Peter ´Expl0ited´ Altof, ktorý sa v podcastovej relácii Lužifčák pochválil, že sa začína pripravovať na svoj MMA zápas.

“Spravil som si doma fitko, takže trénujem, lebo by som chcel tento rok ísť bojovať do oktagonu,“ prezradil známy tvorca videí, ktorý patrí s takmer 600 tisíc fanúšikmi na Instagrame a takmer miliónom odberateľov na You Tube medzi absolútnu špičku v sledovanosti na domácej scéne.

„Chcel som si vyskúšať niečo podobné, lebo som bol vždy nekonfliktný a vedel som povedať niečo slovami, ale vždy som sa vyhýbal vzporu. Toto mi príde ako šport, ktorý mám rád, ktorý by som si rád vyskúšal a zároveň obetovať tomu rok života mi príde ako niečo cieľavedomé, čo by som chcel skúsiť.“

Altof pritom zatiaľ nekonkretizoval o akú organizáciu by išlo a či je s nejakým promotérom v jednaní o zápase. Z rozhovoru ale mohlo vyplývať, že pojmom ´bojovať do oktagonu´ mohol mať namysli najväčšieho domáceho promotéra organizáciu Oktagon MMA, ktorá už v minulosti dala priestor menám ako Benko, Štáfek či Lucky Royal.

Promotér Pavol Neruda informácie o rokovaní z Altofom nepotvrdil, ale prípadnej spolupráci by zrejme mohol byť naklonený. A veľavravná je aj Nerudova odpoveď na otázku, čí je takýto súboj pod krídlami Oktagonu reálny. „Uvidíme, nič nie je nemožné.“

Rébus, kto by mal byť Altofovým súperom je zdá sa taktiež vyriešený. ´Exlp0ited´ totiž potvrdil, že je blízko dohode a dolaďujú sa posledné veci. „Riešim to s jedným chalanom, už sme to mali mať uzavreté, ale ešte to nie je dohodnuté. Je to taktiež jeden český youtuber, influencer.“ Zasa by sa tak malo jednať o československý súboj. V akej kategórií by sa bojovalo zatiaľ taktiež nie je známe, podľa postavy Altofa ale môže ísť o welterovú, prípadne ľahkú váhu.

Ak teda všetko dobre dopadne, koncom roka môžeme vidieť ďalší zaujímavý stret známych tvári šoubiznisu.